Privatliv

Vi sikrer og beskytter dine informationer!

Alle informationer modtaget gennem denne hjemmeside kontrolleres af Jemma Club. Vi sikrer og beskytter alle informationer på professional og ansvarlig vis. Det er vigtigt for os at du ved hvilke informationer vi modtager fra dig og hvordan de anvendes samt hvem der har adgang til informationerne.

Informationer som vi modtager

Kun ved at oprette en konto eller gennemføre en bestilling modtager vi informationer som navn, email, adresse og mobilnummer.

Hvordan bruger vi informationerne?

Vi bruger infomationerne til at behandle dine bestillinger og servicere dig som kunde. Dine informationer, inklusiv email, vil ikke blive solgt, videregivet, udlånt eller udlejet til trediemand uden din accept. Fra tid til anden vil vi sende dig emails for at informere dig om vores service og tilbud, herunder informationer fra andre virksomheder som vi mener kan være interessante for dig.

Sikkerhed

Vi har etableret såvel fysiske, elektroniske som ledelsesmæssige procedurer og sikkerheds-systemer for forhindre uautoriseret adgang til de informationer vi modtager på vores hjemmeside. Vi sikrer og beskytter dine informationer.

Din ret over dine personlige informationer

Du kan til enhver tid bede os om at framelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også bede os om at slette alle dine oplysninger hvis du ønsker at ophøre som kunde hos os. Email kundeservice@jemmaclub.dk, så hjælper vi dig.